TOLONG BACA ! PENTING !

http://muse-army-uprising.blogspot.com/
tuh link blog aku skrg , bye2 , blog ni abaikan

Jun 6, 2011

thanks

amacam cuti ?? bezz ~
cuti suda abiz bro
abg besa suda klua , wa igt lu suda mampos
lu ksi gua mati dulu la baru wa diam
lu abg long ka , lu ayahda ka , ini KL gua pegang
abg x abg , langsi , matii !!
korang taw ni filem ape ?
yeah , filem '' KL Gangster ''
aku nk tgk citer ni !!
aku pastikan aku akn tgk citer ni !!

thanks dtg uma
bgi smiley
bgi ubat luke
and ubat parotttt
lps tuh bwat muke x bersalah
haha , Kam Mun la weyhh
sye syg awakkk
'' sorry , i luv u ''
aww , asl bleh kt setiap brg dlm plastik uh die nk tulis tuh
aku t'gelak je bace
smpai aku x leh nk tido

so aku bkak home speaker
tv LCD besar
aku karoke
lgu jiwang
hahaha , aku pun x sgke yg aku nyanyi lgu jiwang arini
smenjak abg aku pinda ni
waa , aku la penghuni bilik die
haha , mmg syerdek !!

arini , aku tido pkul 5 petang
bgun kol 11 malam mcm tu
lps tuh skrg ni aku nk tido balik
tido jela keje aku
pastu aku minx la spe2 tolong prgi beli kan topup
sume suruh beli sndri
babi , butoh , selfish
aku bg duit , prgi la beli kan
bkn pkai duit korang pun haish :face60:

aku igt lgi sblum aku tido
aku bkak radio ERA FM
ade lgu sixth sense - menyesal
melalak kuat2 aku nyanyi lgu tuh
haha , lps tuh aku trus tido
hbat kann ?? haha , selimut xde
pakinson aku tido

wahai era viera
kau arini sugguh cibai
kau da la itam mnd pantai
lps tuh arini da la aniverserry kau
slambe je kau ckp
C***t
kt aku kn ??
ou , semenjak blk dari holiday ni
kau da pndai yerr , aku suruh acap dtg pelok kau lgi pasni
x pun bia aku suro awek aku bwk kau naik moto mcm aritu
bia kau plak yg tergolek haha

wahai ayahda , jgn la pakse
sye xnk tuka ic
name sye
Muhammad Faiz Aiman B Zullkifle
dah cantik da
yg ayah prgi tuka kpd
Tgku Muhammad Faiz b Engku Ahmad
kenape ayah ??
prgi mati la ngan name tgku tu

die kate aku busuk ? x mandi ?
smpai ati awk , sye jd mcm ni pun sbb awak taw
sedih sye dgr awak ckp mcm tuh
ala faiz ni , touching plak err:face61:

aku nak tido !!
tp x leh , pagi da tido , petang da tido
malam x dpt tido
aishh , xpe la , aku dgr lagu jela malam2 ni
ou lupe lak , memory card da ancor
err , tgk movie jela mlm ni

ou , uke , bye2
byk btul aku bebel arini
sye syg awak Nur Aini bt Musa
:face5:
write by Muhammad Faiz Aiman B Zullkifle
budak mayat idop

jap2 , kipas aku on sndri !!
err , aku skrg ni ngah cuak sproh mati
aku rase xnk pndg blkg

2 comments:

kakak gigi said...

amboi ~ panjang gile bebelannye,.

Budak Physco said...

hehe , biase la :D

Post a Comment

PERHATIAN !!

helo kpd reader , kalu nk bukak , older post or newer post , sile bukak in new tab okeyh , kalu x nanti error . HARAP MAKLUM !!